Start 31 augustus 2021 ONLINE LIVE

INSCHRIJVEN  NU MET €400,- VROEGBOEK
KORTING 

In samenwerking met 

De 'Maxi-Me'

Mentoring Masterclass-Serie

Mentoring op Maat van twee 'Life-Mentoring Masters'.
Ontdek DE GEHEIMEN over hoe jij CREATIVITEIT krachtig kunt inzetten om PERSOONLIJK en PROFESSIONEEL sterk te staan, je vrij te voelen en weer te groeien. 

Onze 100% niet-goed-geld-terug garantie

Wij zijn ervan overtuigd, dat de 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie, mits jij er volledig voor gaat, je verder brengt in het creëeren van jouw unieke leefstijl, waarin jij moeiteloos succesvol kunt zijn! 

Vind je het niets? Bel ons binnen 30 dagen na de aanvangsdatum van de Serie waarvoor jij je ingeschreven hebt en je krijgt 100% van je geld terug, zonder opgaaf van redenen. We durven dit aan omdat we inmiddels veel mensen zoals jij hebben geholpen en weten wat voor een ontwikkeling en groei (zowel persoonlijk als professioneel) eerdere deelnemers die aan de  'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie, hebben doorgemaakt.  

100%


NIET GOED
 GELD TERUG GARANTIE

‘Open nieuwe deuren in deze onzekere tijD VOL BEPErKINGEN’

Pak weer de Regie over Jouw Leven

 

Creëer Jouw Eigen Toekomst!


 
 
 
 
 

Schrijf je NU in voor de unieke 'MaxiMe' Mentoring Masterclass Serie
Online Real-Time

Eigenzinning - Anders - EffectieF

DE VROEGBOEK KORTING VERVALT OVER

26
Days
21
Hours
31
Minutes
53
Seconds
 
 
 
 
 
 
 

Schrijf je in

7 Avonden

Dinsdagen

19:00 -20:30


 
 

Nu even niet, maar word je graag geïnspireerd? 


 
 
 
 
 

Wat JE LEERT

In de 'MaxiMe' Mentoring Masterclasses leer jij hoe jij jouw creativiteit  vrijmaakt en inzet om Jouw Toekomst PER DIRECT vorm te geven.

7 Weken  -  7 Modules  -  7 Onthullingen

 
 

1. ONTBRANDEN

Start

Door gezamenlijk van Start te gaan ontbranden wij het innerlijke Vuur. Je leert ons, de andere deelnemers en de manier van werken kennen. We bieden je een Vertrouwde en Veilige Omgeving waarin wij je uitnodigen volledig jezelf te zijn om het Maximale Uit Jezelf te halen. 

 
 
 

2. ONTDEKKEN

Bestemming

Jij ontdekt jouw Bestemming en de weg er naar toe. Jij leert jouw eigen Waarden en Talenten kennen en krijg je inzicht in wat JIJ de wereld Moeiteloos Te Bieden hebt.

 
 
 

3. ONTMOETEN

Relaties

Jij ontdekt welke privé- en zakelijke Relaties jou werkelijk verder helpen op jouw pad. Je begrijpt hoe jouw Wereldbeeld wordt gevormd. Je geeft woorden en beelden aan jouw Gewenste Toekomst en ontdekt wat jou op het lijf geschreven is.

 

4. ONTVANGEN

Vitaliteit

Jij leert hoe je zowel Mentaal als Fysiek – Persoonlijk én Professioneel Vitaal blijft of wordt. Je ontdekt welke leefstijl zorgt voor jouw optimale Vitaliteit. Ook ontdek je hoe jij Passievol en Inspirerend Werk 

creëert.

 

5. ONTLASTEN

Leiderschap

Jij leert hoe jij de Regisseur van jouw eigen leven kunt zijn. Je ontdekt wat jij hebt te Managen en waar jij Leiding aan geeft in jouw leven. Je krijgt inzicht in wat je mag Loslaten. Het resultaat is dat je verantwoord jouw Unieke Leefstijl creëert.

 
 
 

6. ONTPLOOIEN

Groei

Jij wordt je bewust van jouw Mindset, hoe deze jouw Persoonlijke en Professionele Succes bepaalt en hoe jij deze bewust inzet. Wij maken je vertrouwd met de Geheimen van jouw persoonlijke succes, zodat je niet meer te stoppen bent.

 
 
 
 
 

7. ONTZORGEN

Richting

In deze laatste module brengen we helder in kaart waar jij nu -aan het eind van het programma- staat en laten wij jou zien hoe jij naar JOUW Volgende Level komt; op naar jouw uiteindelijke Bestemming.


 
 

Referenties

Wat zij zeggen...

Het programma was perfect voor mijn transformatie!


Het 'Vision Board' ondersteunde de 'Levens Missie-oefening'. Maar de 'Ontdek je Passie-oefening', heeft me pas ècht geholpen mij te richten en in te zoomen op dat wat ik nu ècht ten diepste wil.


Het is niet te vergelijken met andere coachingstrajecten of trainingen. Het is de eerste van de velen 'Wonderen' die er nog komen mogen, zodat ik de 'Magie van het Leven' met anderen kan delen! 

Ik ben jullie enorm dankbaar!


Jenny Mason

Startend Ondernemer

Het aandeel 'creativiteit' in het programma sprak mij aan.


Dit is een wat minder ontwikkeld deel van mijzelf.

Ik ben bovenal een denker.


In de bijeenkomsten via Zoom werden diverse materialen gebruikt en elk onderdeel vroeg enige voorbereiding (huiswerk) vooraf. Het traject was daarmee veel meer dan de coachingsessies online.


Ik raad de training Maxi-Me Mentoring Masterclass aan, aan iedereen die bereid is een reis naar binnen te maken!

Max van Willigenberg 

EIgENAAR STICHTING

Uiteraard was ik sceptisch! Therapie ken ik ondertussen wel. Maar dit is hele andere koek. 


Deze cursus, mentorclass, training, hoe je het noemen wil, is online.

Je gaat op zoek naar je doelen. Maakt ze concreet. Je vindt uit wat voor type persoon je bent. met wie je botst en waarom. Je vindt uit welke gebeurtenissen en personen je tegenhouden om de beste versie van jezelf te worden en je leert loslaten.


En dat allemaal in een paar weken. Ik raad nu deze training echt iedereen (!!) aan.


Tiffany Frasa

FREELANCE JOURNALIST & PR

 
 
 

Doe Mee!

7 Avonden

Dinsdagen

19:00 -20:30

 
 
 
 
 

CREËER KANSEN IN TIJDEN VAN VERANDERING

Ben je bezorgd over je baan, het team, het bestaan van je bedrijf? Of je nog wel kunt voldoen aan alle verplichtingen? Hoe zit het met je relatie, je gezin, familie?

Kun jij nog iets veranderen aan jouw situatie? Heb je er nog grip op? Is het je te veel? Kortom veel vragen, zowel persoonlijk als professioneel.

Het besef dat de wereld blijvend verandert groeit. Er is geen ontkomen aan. Dagelijks worden we gevoed met negatieve berichten.

Wacht jij af wat er komen gaat? Wij niet! Wij omarmen wat er (nog) WEL mogelijk is! Jij toch zeker ook?

Met onze ONLINE 'Maxi-Me' MENTORING MASTERCLASSES helpen wij jou denken in oplossingen en laten jou ontdekken waar nieuwe kansen liggen. Zowel privé als zakelijk.

Ga je samen met ons op reis? Wij dagen je uit! Wij gidsen jou op jouw reis en geven je praktische tips en strategieën om uit de 'BEVRIES, VECHT of VLUCHT-modus' of 'WE WACHTEN HET WEL AF-stand' te komen èn te blijven. Wellicht je leven lang.

 
 
 
 
 

STRESS VErMINDERT JOUW ... 
CREATIVEIT
 ...

VERMINDERT JOUW STRESS

Als stress de overhand krijgt, ben je niet meer in staat creatief na te denken over hoe het wel kan. Als we onze creativiteit inzetten, zal onze stress verminderen, waardoor we weer gaan vormgeven.


 
 
 
 
 
 

Gun jezelf  jouw eigen geluk! 

7 Avonden

Dinsdagen

19:00 -20:30

Ontmoet je Mentoren

 
 
 

Nelleke Scholten en Ellen Loopstra, beiden internationale auteurs, hebben hun Krachten, Kennis en Kunde gebundeld.

Een unieke samenwerking van twee zeer ervaren Life-Mentoring Masters met een Systemische Aanpak. Zij zijn beiden van mening dat Persoonlijk en Professioneel nooit ècht van elkaar te scheiden is, dat ieder mens uniek is en moeiteloos succesvol kan zijn. Zowel Persoonlijk als Professioneel. 

 
 
 

GEEF jouw UNIEKE LEVENSSTIJL VORM

Nelleke Scholten wordt ook wel 'The Unique Life Creator' genoemd. Zij legt in deze training het accent op jouw PRIVÉ-LEVEN.
Zij neemt alle aspecten rondom jou onder de loep, gebaseerd op de Zeldzame Combinatie van de
Klassieke Ayurveda en NLP. Zij neemt je mee op reis naar Gezondheid, Rijkdom en Geluk. 
"Be what others are afraid of to be, Be Authentic"

 
 

 Word MOEITELOOS SUCCESVOL

Ellen Loopstra wordt ook wel 'The Art-of-Alignment Accelerator' genoemd. Zij legt in deze training het accent op jouw WERKENDE LEVEN ongeacht leeftijd, opleidingsniveau of loopbaan. Zij brengt daarbij jouw Persoonlijke Inspiratie, Creativiteit en Talent in lijn met jouw Professionele Missie. Gebaseerd op een magische combinatie van de meest succesvolle zakelijke strategieën, theorieën en modellenen en een tikje kunstzinnigheid. 

"How to Stand OUT, While Fitting IN" is all about being in Alignment with Your True Self.

 
 
 
 

In het kort

7 Mentoring Masterclasses

Je krijgt zeven wekelijkse Real-time Online ‘Maxi-Me’ Mentoring Masterclasses van anderhalf uur. In de sessies ontvang je tips, strategieën, simpele en creatieve oefeningen, waar je die week meer aan de slag kunt. Tussentijds kun jij met jouw vragen bij ons terecht.

 
 
 
 
 

JOUW INVESTERING

Waarde € 3280,- ex BTW

Hoeveel is het je waard, als jouw unieke life-style zowel persoonlijk als professioneel moeiteloos succesvol is? De Maxi-Me Mentoring Masterclass-Serie heeft een gecalculeerde waarde van €3280,- excl. BTW ... of € 4180,- incl. BTW zo je wil. 

Normaal € 997,-     Nu met Vroegboek Korting slechts  € 597,- ex BTW 

De deelnemers die je voor gingen hebben ons ALLEMAAL (ja, echt zonder enige uitzondering) aangegeven dat de positieve effecten op hun persoonlijke en professionele leven als gevolg van hun deelname aan de 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie onbetaalbaar zijn. Grijp je kans en beslis nu!

Wij vinden het superbelangrijk dat iedereen in deze pittige tijd de mogelijkheid krijgt aan deze eigenzinnige, 'anders-dan-anders' en effectieve Masterclass Serie deel te nemen. Daarom willen we je de mogelijkheid bieden ook in meerdere termijnen te betalen. Stuur één mail naar ons beiden (ellen@alchemict.com en info@theuniquelifecreator.com) met je verzoek de mogelijkheden te bespreken. 

 
 

IS DIT IETS VOOR JOU

Ben jij al SUPER SUCCESVOL en heb jij persoonlijk en professioneel alles al op de rit? Is er nergens ruimte voor verbetering? En hebben de beperkingen die we door de overheid als gevolg van het Corona-virus worden opgelegd geen enkel effect op jou? Dan is deze Maxi-Me Mentoring Masterclass Serie NIETS VOOR JOU, maar...

Ben jij de professional die verlangt naar een Unieke Eigen Lifestyle en Moeiteloos Succes zowel privé als op het persoonlijke vlak, dan is deze 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie jou op het lijf geschreven. Wacht niet langer. We staan te trappelen om je te mogen ontmoeten. Schrijf je in. Er is slechts plaats voor 25 deelnemers.

Het is de investering meer dan waard. Haal het maximale uit dit aanbod en pak de fantastische bonussen die we voor jou hebben klaargezet gratis mee. Aarzel dus geen moment, ontdek hieronder wat jouw bonussen zijn en schrijf je direct in. We kunnen niet wachten om je online beter te leren kennen!

TIJDELIJKE BONUSSEN

Bovenop de 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie ontvang je TIJDELIJK de volgende bonussen met een totale waarde van €1636,52 ex BTW. 

BONUS 1
Individuele mentoring van 30 minuten 1-op-1 (persoonlijke online-sessie) van Nelleke Scholten ter waarde van €125,- ex BTW.

BONUS 2
Individuele mentoring van 30 minuten 1-op-1 (persoonlijke online-sessie) van Ellen Loopstra ter waarde van €125,- ex BTW.

BONUS 3
Gesigneerd exemplaar van Nelleke's boek 'Unique Life Creator' ter waarde van €16,95 ex BTW. 

BONUS 4
Naslagwerken en een verzameling unieke opdrachten met een toelichting ter waarde van €120,- ex BTW.

BONUS 5
Voucher Programma. Je kunt tot aan maar liefst € 1.250,- aan waarde in vouchers bij elkaar sparen. Deze waarde kun je inzetten om jouw kosten voor een vervolg-training bij ons te verlagen. Vraag ons naar de details.

WAT VRAGEN WE VAN JOU

Om er zoveel mogelijk uit te halen, vragen wij van jou als deelnemer tot en met de laatste sessie : 

  1. Actieve deelname
  2. Volledige betrokkenheid
  3. Integriteit en respect
  4. Positieve bijdrage

AARZEL GEEN MOMENT

Jouw 'MaxiMe' Mentoring Masterclass Serie start op:

Dinsdag Avond 31 augustus om 19:00u (NL)

Hoe lang wij het huidige pakket inclusief alle TIJDELIJKE GRATIS BONUSSEN nog zullen hanteren is niet te zeggen. Per 1 juli 2021 vervalt de Vroegboek Korting en betaal je € 400,- ex BTW meer. Dus aarzel geen moment grijp je kans vandaag nog!

DANKBAAR  ...  Als je dit zou willen delen.

In deze tijd vol uitdagingen (zakelijk en privé) kunnen we allemaal wel wat support en creativiteit gebruiken. Graag willen wij, net als Albert Einstein dat deed in zijn tijd, de mensen verrijken door 'de creativiteit' aan zoveel mogelijk mensen door te geven. 

Ken jij mensen voor wie deze 'Maxi-Me' Mentoring Masterclass Serie waardevol kan zijn? Dan zouden wij het super vinden als je dit met ze deelt. Wij zijn je dankbaar! En misschien zij ook....

 

Toon Lef en Leiderschap!

7 Avonden

Dinsdagen

19:00 -20:30